SUURSIIVOUS

IKKUNOIDEN PESUT
LATTIOIDEN PERUSPESU JA VAHAUS
KOKOLATTIAMATTOJEN PESUT
TEKSTIILIPINTAISTEN HUONEKALUJEN PESUT
PERUSSIIVOUKSET
SUURSIIVOUKSET

Meillä YMI- siivouksen ammattitaitoset siivoojat hoitavat kaikki suursiivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Hoidamme siivouksen kaikkiin paikkoihin, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, myymälä, ravintola, sairaala- ja terveydenhoitotila tai porraskäytävä. Suursiivouksen tarkoituksena on hoitaa vaativat, tilatyypin mukaiset ja oikein suunnitellut suursiivoukset.

 

Suoritamme asiakkaillemme kertaluonteisia suursiivoustöitä mutta laadimme myös tarvittaessa kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman, jossa kartoitamme ja suunnittelemme suursiivoukset vuositasolla niin kutsuttuun vuosikelloon. Tämä varmistaa sen, että asiakkaamme tietävät aina etukäteen, milloin mitäkin toimenpidettä tarvitaan. Tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaan mahdollisimman tarkka siivousbudjetin rakentaminen jolloin vältytään yllätyksiltä eikä turhia lisäkustannuksia asiakkaalle aiheudu.

Suursiivouksen tarkoituksena on luoda puhdas tila, jotka on sen jälkeen helppo pitää siistinä ylläpitosiivouksen avulla. Lisäksi ylläpitosiivous nopeutuu ja helpottuu sekä tilat pysyvät aina edustavina ja siisteinä. Säännöllisellä tilojen suursiivouksella ja suojaamisella ennaltaehkäistään myös paikkojen kulumista ja kalliita korjaustoimenpiteitä.

Kokonaisvaltainen hoiva kiinteistöllesi on aina edullisin ratkaisu pitkällä tähtäimellä.

Ymi Oy  -   Yt. 2743929-1

Osoite:

Lokkitie 7,  01450  Vantaa

Sähköposti:

info@ymi-siivous.fi

Puhelin:

+35840 7711 915